Homepage
Wie is wie
Rechtsgebieden
Mediation
Tarieven
Historie
Solliciteren
ContactSolliciteren

Ons kantoor kenmerkt zich door een informele structuur en korte communicatielijnen. Aan de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een ieder wordt groot belang gehecht. Relativeringsvermogen, flexibiliteit en gevoel voor humor zijn naast een zeer hoge mate van werkinzet eigenschappen die wij zoeken in nieuwe collega's.

Naast onze commerciŽle praktijk is er tevens aandacht voor de sociale praktijk. Ons streven is om de hoogste kwaliteit te bieden. Indien een zaak door ons in behandeling wordt genomen, moet dat betekenen dat de cliŽnt niet elders beter bediend had kunnen worden. Ons kantoor is efficiŽnt geautomatiseerd en biedt toegang tot know-how op alle rechtsgebieden waarop onze dienstverlening zich richt.

Het is niet ons doel om uit te groeien tot een omvangrijk kantoor, maar tot een kantoor dat qua omvang overzichtelijk blijft, waarin de communicatielijnen kort blijven en de sfeer persoonlijk blijft; een omvang van maximaal acht advocaten, ieder met zijn of haar eigen aandachtsgebied of aandachtsgebieden of specialisme, en voldoende ondersteuning, is thans het oogmerk.

Stagiaires
Wij zijn altijd op zoek naar talent. Indien U bent afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten of indien U zich naast Uw reguliere studie anderszins in positieve zin geprofileerd heeft op het gebied van de rechtsgeleerdheid, dan nodigen wij U van harte uit om een sollicitatiebrief te sturen, voorzien van een Curriculum Vitae en een cijferlijst.

Medewerkers
Ook in mensen met talent en ervaring in de advocatuur zijn wij geÔnteresseerd. Indien het profiel van het kantoor U aanspreekt en U meent actief te kunnen bijdragen aan de groei van de praktijk, dan bestaan er voor U binnen ons kantoor voldoende mogelijkheden om zich te ontplooien.


Wij zoeken:

  • een ENTHOUSIASTE, AMBITIEUZE, ERVAREN ADVOCAAT
    primair voor de algemene praktijk, met nadruk op het arbeids- en handelsrecht, maar mogelijkheden tot specialisering zijn in overleg aanwezig. Een gedegen kennis van het burgerlijk procesrecht is gewenst.

    en voorts:

  • een even enthousiaste en ambitieuze
    MEDEWERKER/GEVORDERDE STAGIAIRE
    voor de algemene praktijk, met nadruk op het huur- en handelsrecht; met kennis van en ervaring op het gebied van het administratief recht.
Voor de vacatures geldt dat prijs wordt gesteld op liefde voor het vak, gevoel voor humor, relativeringsvermogen, goede contactuele eigenschappen , een analytische en op probleemoplossing gerichte instelling, integriteit, commercieel inzicht en een cliŽntgerichte houding.